AnasayfaTRAGGER ANFAŞ’TA

TRAGGER ANFAŞ’TA

Basın Bültenleri
Tragger

TRAGGER Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları, Transfer ve Pro Serileri ile turizm sektörünün önemli buluşması 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ANFAŞ’ta sektörle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Üretimine 2018 yılında başlanan TRAGGER Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları, 15-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da düzenlenecek 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ANFAŞ’ta yerini alıyor. 4 gün boyunca 100 metrekarelik TRAGGER standında PRO ve TRANSFER serilerinden farklı modeller sergileyecek.

Sergilenecek ürünler arasında; bu sene Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde ‘İyi Tasarım Ödülü’nü almaya hak kazanan ve Transfer Serisi’nde yer alan T-Car modelinin yanı sıra geçtiğimiz sene aynı ödüle layık bulunan Pro Serisi ürünlerinden QD modeli de bulunuyor. Kullanıcı deneyimi esas alınarak tasarlanan ve üretilen yüzde 100 elektrikli TRAGGER ürün ailesi, fosil yakıtların giderek terk edildiği günümüzde sürdürülebilir bir gelecek için en iyi alternatif hizmet aracı olarak öne çıkıyor.

20 yıllık mühendislik, tasarım, deneyim ve uzmanlığın eseri

TRAGGER markalı araçlar, insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirildi. İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek hazırlanan TRAGGER’in Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları ülkemizin milli teknoloji hamlesi hedefleriyle uyumlu misyona sahip yerli ve milli yüzde 100 elektrikli olarak Bursa’da Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde üretiliyor.

Transfer Serisi Aracı T-Car turistik tesisler için ideal çözümler sunuyor

Fuarda sergilenecek ürünlerden T-Car; turistik tesisler, oteller ve tatil köylerinde personel ve yük taşıma özelliğine sahip. 2, 4, 6 kişilik versiyonlarla genel amaçlı insan taşıma, park, bahçeler, turistik tesislerde hizmet aracı, ambulans hizmeti, güvenlik, yolcu taşıma gibi farklı fonksiyonlarıyla T-Car bu fuarda turizm sektörü ile buluşmaya hazırlanıyor.

Pro Serisi ideal boyutları ve yüksek çalışma performanslarıyla segmentinin en ideal aracı

Sergilenecek olan, QD ve LC isimli Pro Serisi araçları özellikle hava limanları, Park ve bahçeler, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda karbon ayak izinin azaltılmasına katkıda bulunan Yeni Nesil Hizmet Aracı TRAGGER Pro Serisi, çevre dostu teknolojisi ile sürdürülebilir bir yaşam için işletmelerin Sıfır Atık hedeflerine destek oluyor.