AnasayfaSanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan TRAGGER’e Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı’ndan TRAGGER’e Ziyaret

Basın Bültenleri
tragger

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank fabrika ziyareti sırasında yerli ve milli, %100 elektrikli TRAGGER Yeni Nesil Hizmet Araçlarını yakından inceledi ve deneme sürüşü yaparak, TRAGGER Kurucu Ortağı Ali Serdar Emre’den hizmet araçları hakkında bilgi aldı. TRAGGER hizmet araçları Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan üretim tesislerinde üretiliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayi ve teknoloji hamlesi kapsamında önem verilen illerden biri olan Bursa’yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Varank, gezi kapsamında yerli ve milli, %100 elektrikli hizmet aracı ürün ailesi TRAGGER’in üretim tesislerini de ziyaret etti. Yerli ve milli, Yeni Nesil Hizmet Araçları ile ilgili detaylı bilgi alan Sayın Varank, yerel yönetimlerin yerli ürünler tercih etmesinin gerekliliğine değinerek, yerel yönetimlere bu konuda çağrıda bulundu.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan TRAGGER fabrikasında TRAGGER Kurucu Ortağı Ali Serdar Emre tarafından karşılanan ve ürünler hakkında bilgi alan Varank, araçları inceledi ve Pro Serisi ve Transfer Serisi T-Car ile deneme sürüşü gerçekleştirdi. Üretim tesisini ziyaret eden Bakan Mustafa Varank, TRAGGER’in montaj hattında da incelemelerde bulundu. Ar-Ge bölümünü de gezen ve ekiple tanışan Bakan, elektrik motoru çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

TRAGGER Yeni Nesil Hizmet Aracı Ailesi 20 yıllık mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretiliyor.

TRAGGER markalı araçlar, insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirildi. İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek hazırlanan TRAGGER’in Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları ülkemizin milli teknoloji hamlesi hedefleriyle uyumlu misyona sahip yerli ve milli yüzde 100 elektrikli olarak Bursa’da Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde üretiliyor.

Otomotiv alanında 20 yılı aşkın mühendislik ve tasarım deneyim ve uzmanlığı ile üretilen, yeni nesil ürünleri ile farklı hizmet alanlarındaki ihtiyaçlara çözüm üretiyor. %100 elektrikli yeni nesil hizmet aracı ailesi TRAGGER, Profesyonel, Lojistik ve Transfer Serisi olmak üzere 3 seriden oluşuyor. 2018 yılından bu yana üretilen QD ve LC isimli Pro Serisi araçları ideal boyutları ve yüksek çalışma performanslarıyla özellikle hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, limanlarda yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda segmentinin en ideal araçları. Lojistik amaçlı TT (Tow Tractor) Serisi; fabrika, depo, liman ve hava limanı gibi tesislerin içerisinde çekici görevi yapmak üzere üretildi. Transfer amaçlı T-Car ise turistik tesisler, oteller, tatil köyleri, kampüsler, şehir hastaneleri, hava limanları, fabrikalar, kapalı alanlar, limanlarda personel ve yük taşıma özelliğine sahip.