AnasayfaElementor #9946

33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ANFAŞ’tayız

Basın Bültenleri Haberler
33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ANFAŞ’tayız

17- 20 Ocak tarihinde gerçekleşen 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı #ANFAŞ’ a katılarak insan ve çevre odaklı, düşük karbon emisyonlu ve düşük işletme maliyetli TRAGGER Transfer ve Pro Serisi araçlarımızı sektörle bir araya getirdik.

/*! elementor – v3.7.6 – 15-09-2022 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

20 yıllık mühendislik, tasarım, deneyim ve uzmanlığın eseri

TRAGGER markalı araçlar, insanların ve işletmelerin lojistik alandaki ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirildi. İleri mühendislik, Ar-Ge ve tasarımı birleştirerek hazırlanan TRAGGER’in Yeni Nesil Elektrikli Hizmet Araçları ülkemizin milli teknoloji hamlesi hedefleriyle uyumlu misyona sahip yerli ve milli % 100 elektrikli olarak Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde üretiliyor.

Transfer Serisi Aracı T-Car turistik tesisler için ideal çözümler sunuyor

Fuarda sergilenecek ürünlerden T-Car; turistik tesisler, oteller ve tatil köylerinde personel ve yük taşıma özelliğine sahip. 2, 4, 6 kişilik versiyonlarla genel amaçlı insan taşıma, park, bahçe, turistik tesislerde hizmet aracı, ambulans hizmeti, güvenlik, yolcu taşıma gibi farklı fonksiyonlarıyla T-Car bu fuarda turizm sektörü ile buluştu.

Pro Serisi ideal boyutları ve yüksek çalışma performanslarıyla segmentinin en ideal aracı

Sergilenecek olan, LC-S700 Pro Serisi araç özellikle hava limanları, Park ve bahçeler, fabrikalar, kapalı alanlar, kampüsler, yük taşıma, bakım hizmetleri veya belirli bir fonksiyonun yapılması gibi noktalarda karbon ayak izinin azaltılmasına katkıda bulunan Yeni Nesil Hizmet Aracı TRAGGER Pro Serisi, çevre dostu teknolojisi ile sürdürülebilir bir yaşam için işletmelerin Sıfır Atık hedeflerine destek oluyor.

Bizi ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Önceki yazımıza https://tragger.com.tr/blog/detail/elektrikli-hizmet-araclarinin-calisma-prensibi/ linkinden ulaşabilirsiniz.